Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

25η Μαρτίου στο Γύθειο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου στο Γύθειο.


Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ.κ. Χρυσοστόμου, εψάλλη, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Δοξολογία, παρουσία των τοπικών αρχών και αντιπροσωπειών των σχολείων της πόλης.

Στη συνέχεια στο Ηρώο της πόλης εψάλλη επιμνημόσυνη δέηση, έγινε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γυθείου Νικόλαος Τραγάκης.

Στεφάνια κατέθεσαν :
  • O Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Ανδρεάκος Πέτρος
  • O Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γυθείου Αδάμης Παρασκευάς
  • O Περιφερειακός Σύμβουλος Στρατηγάκος Ηλίας
  • Ο Διοικητής του 3ου Τάγματος Γυθείου, αντισυνταγματάρχης Συνoδινός Χαράλαμπος
  • O υποδιοικητής του Α.Τ. Γυθείου Σίμου Νικόλαος
  • O Λιμενάρχης Γυθείου, υποπλοίαρχος Λ.Σ. Σταμπουλής Χρήστος
  • O Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου Πυραγός Γραφάκος Κωνσταντίνος
  • O πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου Μητσάκος Γεώργιος
  • Η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ροζάκη Σοφία
  • O πρόεδρος της Δ.Κ. Γυθείου Μπελεγρής Ιωάννης
  • O Γραμματέας του Συλλόγου Διδασκάλων «Λακωνική» Μανουσόπουλος Γεώργιος
  • O Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ανατολικής Μάνης Κανελλάτος Γεώργιος
  • O Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γυθείου Μουρκόγιαννης Σπύρος
  • Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γυθείου Αγγάνη Λίτσα
  • Το μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Γυθείου Μαστοράκος Γεώργιος
  • Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης Κουλάκος Ιωάννης
Ακολούθησε η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας, του στρατού και μηχανοκίνητου τμήματος της Π.Υ. Γυθείου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ανατολικής Μάνης. Τέλος τα Σχολεία της πόλης παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου. 
Τις εορταστικές εκδηλώσεις παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την παραμονή 24 Μαρτίου με κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στο Ηρώο της πόλης του Γυθείου.


Αναδημοσίευση από: www.lakoniapress.gr

   

   

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΟΥ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Έτος Ιδρύσεως 2000

Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου

Κυρίες και κύριοι

1.Σας γνωστοποιούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε, αν επιθυμείτε, να δημοσιεύσετε άρθρα σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε, που βεβαίως δεν θα αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία περί δημοσιευμάτων.

Μπορείτε να μας αποστέλλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (e-mail) ό,τι επιθυμείτε jlazarakosdim@yahoo.gr και εμείς θα το δημοσιεύουμε (ανεβάζουμε) στο blog του Συλλόγου μας, το συντομότερο δυνατό..

www.kounoslakonias.blogspot.com

2.Χιλιάδες έχουν ήδη επισκεφθεί το blog μας και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα οι επισκέψεις παγκοσμίως θα είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ημερησίως. Κατά περιόδους θα σας γνωστοποιούμε τις επισκέψεις αυτές με ανάλυση ανά κράτος της υφηλίου.

3. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας γνωστοποιείται το Ονοματεπώνυμό σας, τη Διεύθυνση κατοικίας, Επάγγελμα (προαιρετικά) και τέλος σταθερό και κινητό τηλέφωνο.

4. Ο Τομέας Επιμέλειας Ύλης Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Συλλόγου, διατηρεί ακέραιο το δικαίωμα της μη δημοσίευσης, του οποιουδήποτε προς δημοσίευση κειμένου, που θα κρίνει για τον οποιονδήποτε λόγο..

5. Οι εργάτες - υπηρέτες του Συλλόγου εργαζόμαστε ανιδιοτελώς και δεν απολαμβάνουμε καμία οικονομική αμοιβή, ως εκ τούτου ο Σύλλογος δεν υποχρεούται να πληρώσει έστω και ένα Ευρώ, στον οποιονδήποτε, για κανένα απολύτως δημοσίευμα που θα δημοσιευθεί.

6. Για δημοσιεύματα, που δημοσιεύονται και δεν προέρχονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύλλογο και τον Τομέα Επιμέλειας Ύλης, αλλά από τρίτους (μέλη ή μη του Συλλόγου), ο Σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας ακεραία την ευθύνη φέρει αυτός που υπογράφει και αποστέλλει το δημοσίευμα.

7. Διάφορα προς δημοσίευση, έχουν τη δυνατότητα να μας αποστέλλουν οι πάντες, μόνο στην Ελληνική Γλώσσα ή σε όποια άλλη ξένη Γλώσσα με επίσημη όμως μετάφραση στην Ελληνική.

Γνωστοποιείστε το www.kounoslakonias.blogspot.com

είναι το δικό σας μετερίζι σε ζοφερούς καιρούς

Με άπειρες ευχαριστίες για τη συνεργασία μας

Ο Διευθυντής

Λαζαράκος Σπ. Ιωάννης